• Sunati acum : 0756oclipa sau 0765-030-959

Oferta online – Voucher 10 euro reducere:

Voucher-ul de reducere pret in valoare de 10 euro este valabil in studioul oclipa doar pentru sedintele foto nou nascuti si copii.

Reducerea nu se aplica promotiilor in curs.

Un voucher obtinut de pe site-ul sedintefotocopii.ro este unic si poate fi folosit de o singura persoana. Este foarte important sa folositi numele real in timpul inscrierii, cat si o adresa de email valida. Datele dvs sunt confidentiale si nu vor fi folosite in alt scop.

Cum procedati:

Introduceti datele dvs in formularul din dreapta si in scurt timp o sa primiti un email ce va contine linkul de unde poate fi descarcat voucherul dvs personalizat de reducere. In momentul in care va hotarati in ce perioada sa faceti sedinta foto, ne contactati pentru a stabili impreuna o data. Pentru a beneficia de reducere printati voucherul si prezentati-l in studioul nostru.

Important: Pentru a printa vocherul corect, atunci cand printati alegeti orientation – portrait, ca in modelul acesta.

Va asteptam cu drag!

Aplica acum:

Voucher 10 € reducere

Formatul acestui voucher este PDF, iar pentru a fi vizualizat corect este necesar sa folositi un pdf reader, de preferat adobe reader. Daca nu il aveti deja instalat, il puteti descarca gratuit folosind linkul de mai jos.

GetAdobe

Fotograf Nunta

Mihai Rubea - fotograf profesionist cu experienta in fotografii de eveniment, detalii la tel: 0726 860 693

© All right reserved oclipa.ro. Toate fotografiile si textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.