Fotografiile sunt cele care reusesc sa surprinda un gand pasager, o emotie sau un sentiment. Odata traite, acestea imprima pe chipul nostru trairea de moment, iar lentila rece a unei camere de luat vederi nu o poate surprinde in acelasi fel cu o face ochiul unui fotograf profesionist. Daca inregistrarile video surprind atmosfera si invie ulterior veselia sau bucuria zilei, fotografiile imortalizeaza clipa si, mai mult decat atat, pot fi mereu alaturi de noi.

Pozele celor mici reprezinta unele dintre cele mai frumoase si mai dragi amintiri pentru parinti, dar si pentru bunici, matusi sau nasi.

Fiecare fotografie a copilului nostru este unica in felul sau. Cum putem insa sa ne bucuram de acestea cat mai mult timp si sa le privim de cate ori ni se face dor de chipul lui?

Iata cateva propuneri:

Ramele clasice. Cu totii avem in casa comode, dulapioare sau rafturi pe care asezam diverse obiecte dragi. Alege macar un astfel de loc si populeaza-l cu rame foto ce contin poze ale copilului din diverse perioade ale sale. Partea buna este ca, pe masura ce cresc, putem adauga rame noi, imagini noi, astfel ca nu va trebui sa renuntam nici la cele vechi.

Tablouri. Aici nu vorbim de celebrele tablouri pe care le-au facut parintii nostri cu pozele noastre din copilarie, ci vorbim despre imagini realizate in studio, de un fotograf profesionist, care poate surprinde imagini cu adevarat speciale cu cel mic. Aceste poze pot fi grupate intr-un colaj pentru un singur perete. Inramate sau nu, imaginile artistice vor crea atmosfera de caldura si vor fi mereu un colt ce va aduce bucurie tuturor celor din casa si musafirilor in egala masura.

Rame foto digitale. Daca spatiul nu va permite sa amplasati mai multe rame clasice, ori daca doriti sa aveti un numar mai mare de fotografii sub priviri, atunci puteti opta pentru o rama foto digitala. Aceasta poate afisa prin rotatie un numar mult mai mare de fotografii, intr-o anumita ordine. Alegeti imagini clare, de calitate, cu prim-planuri si culori.

Albume foto. Desi pareau pierdute odata cu explozia tehnologiei, fotografiile pe hartie si albumele foto isi pastreaza inca farmecul si importanta, caci nimic nu se compara cu atingerea unei poze a celui drag. Fie ca alegeti sa faceti un album clasic sau unul digital, acestea vor fi mereu un prilej de aducere aminte.

Imprimeuri. In ultimii ani a inceput sa patrunda si la noi trendul de a imprima imagini pe diverse obiecte, intre care cel mai des intalnite sunt tricourile. Puteti sa faceti un tricou cu poza celui mic, pe care sa il purtati cu diverse ocazii in familie, sau chiar si atunci cand sunteti departe de el.

Si nu uitati de poza de pe birou.

Leave a Comment