Organizarea unui eveniment important cum este cununia religioasa presupune stabilirea unei multitudini de detalii, pornind de la alegerea datei si a localului si pana la machiaj si butonii mirelui. Nimic din toate astea nu este lasat la intamplare caci de ele depinde linistea cuplului si succesul zilei respective.

Mireasa este cea care trebuie sa decida in cele mai multe privinte, caci aspectul sau va fi sub lupa tuturor. Atunci cand alege, ea trebuie sa tina cont de multe aspecte, inclusiv de modul cum vor arata toate acestea in fotografiile realizate atunci. Pentru a avea certitudinea ca totul va arata impecabil este bine sa urmati aceste cateva sfaturi

Alegeti un fotograf profesionist. Poate parea de la sine inteles, insa un fotograf profesionist va reusi sa surprinda imagini, emotii si trairi unice. In plus, acesta poate ajuta cu indicatii in timpul sedintelor foto, alegand cele mai bune locuri, pozitii si unghiuri pentru a va fotografia si a va pune in valoare.

Discutati cu fotograful in prealabil. Un fotograf cu experienta poate avea un cuvant de spus in alegerea diverselor accesorii sau detalii pentru nunta, mai ales in ceea ce priveste partea cromatica a decorurilor. Ochiul sau critic va poate ajuta sa va decideti asupra celor mai potrivite culori, flori sau decoratiuni.

Buchet si lumanari colorate. Alegerea buchetului de mireasa si a lumanarilor este un proces lung si anevoios pentru multe cupluri, caci internetul este plin de imagini, iar florariile abunda in flori si culori. Pentru a crea o atmosfera placuta este indicat sa se aleaga un numar limitat de culori, in ton si cu locatia dar si cu anotimpul si tema generala a evenimentului. Buchetul trebuie sa fie colorat, pentru a se diferentia de fundalul alb al rochiei de mireasa peste care se va suprapune in timpul sedintei foto. Pornind de la acesta se vor alege si florile pentru lumanari si chiar pentru aranjamentele de pe mase si din restaurant sau biserica. Pastrati o linie unitara ca forma si plante folosite, iar efectul va fi cel scontat.

Accesorii. Pentru ca fotografiile de nunta sa fie asa cum visati este bine sa va ganditi la cateva detalii sau accesorii care sa va completeze tinuta si sa aduca un plus de viata si de personalitate acesteia. Aici puteti include un buchet de mireasa atipic, o umbrela de ploaie sau de soare, insa nu una clasica, din dantela, un joben, biciclete, poze vechi cu voi, poate chiar de cand erati copii, orice va poate face sa va simtiti in largul vostru si sa va creeze o stare de bine.

Leave a Comment