Nerabdare, suspans, iubire, o multitudine de emotii ce, inevitabil, ne acapareaza in momentul in care traim cele mai importante clipe din viata noastra. In aceasta categorie se incadreaza, bineinteles, si chestia aia despre care ea nu inceteaza sa bata apropouri, iar el crede ca reuseste sa scape daca se strecoara pe usa suficient de repede. El nici nu vrea sa auda, pentru ea, in schimb, este subiectul preferat.

Nu degeaba s-a inventat vorba aceea cu fata, graba si maritisul. Dar ce se intampla cand nu vrea doar ea, ci vrea si el?
O nunta, dragilor.

Petrecerea burlacitelor, vestita petrecere a burlacilor, cununia civila, cununia religioasa si mult asteptata seara menita petrecerii. Traiesti parca intr-un basm si, totusi, simti ca lipseste ceva, sa dureze o eternitate. Ti-ai dori sa conservi acel moment, sa-l faci cumva sa dureze pentru totdeauna. Stii ca se va afla mereu in sufletul tau, insa, nu e suficient. Ai vrea sa il vezi, sa il arati la altii, sa il atarni pe peretele casei tale, unde ti se va aduce mereu aminte de fericirea pe care ai simtit-o atunci si de magia unei clipe.

S-a aprins un beculet, ti-ai dat seama de ce ai nevoie si realizezi ca ai uitat elementul cel mai important: fotograf nunta. Astfel, intotdeauna vei avea imortalizata minunata zi in care te-ai casatorit, in care tu si cu jumatatea ta ati devenit un intreg.

Ce conteaza daca tortul a fost prea dulce, ai ajuns tarziu la Biserica, iar aranjamentele florale nu erau drepte?
Cand o sa vezi pozele de la nunta ta, tot ce o sa iti mai aduci aminte o sa fie rasul incontrolabil cand el a facut acea caraghioasa declaratie de dragoste, prietena ta cea mai buna prinzând buchetul, toate persoanele dragi care ti-au fost alaturi. O sa te uiti la poze, o sa vezi fericirea din ele, o sa-ti vezi zambetul de atunci si, inevitabil, o sa zambesti din nou.

Pentru fericirea de atunci. Pentru ca ai luat alegerea corecta in a angaja un fotograf, care a transpus ceva efemer in imortalitate. Pentru ca s-a meritat, iar tu stii asta.

Leave a Comment