Prinsi in iuresul vietii si al stresului de la munca de multe ori uitam ce este important in viata si cat de repede trece aceasta pe langa noi. Cei dragi ne sunt alaturi, ne sustin neconditionat, ne iubesc si ne incurajeaza. Uneori insa uitam sa le multumim si sa apreciem faptul ca ne iubesc, alteori incercam sa compensam lipsa noastra cu daruri, cu haine si parfumuri, insa ceea ce conteaza este prezenta noastra.

Noi va propunem un mod inedit de a va arata dragostea: o sedinta foto. Fie ca alegeti sa faceti o astfel de sedinta doar cu persoana iubita sau cu intreaga familie, succesul este unul garantat. Motivele sunt numeroase:

Surpriza va fi cu adevarat neasteptata. Probabil ca nu ati mai facut pana acum o sedinta foto fara a avea un eveniment special. La nunta, la botezul copiilor sau atunci cand ati fost nasi ati participat la astfel de sedinte foto tematice, insa acelea erau stabilite in detaliu si programate cu mult timp înainte. O sedinta foto poate fi insa un cadou neasteptat, protagonistii putand fi anuntati cu cateva ore inainte.

Va fi timp de calitate petrecut in familie. O astfel de sedinta poate dura o ora, insa poate fi organizata in afara orasului si se poate desfasura pe parcursul intregii zile, cu poze facute atat la destinatie cat si pe drum. Va fi o adevarata aventura, in care nu se va raspunde la telefon, nu se vor citi mailuri de serviciu, ci toata lumea se va simti bine.

Fotografiile realizate vor deveni amintiri dragi. Scopul unei sedinte foto este realizarea unor poze care sa fie adunate apoi intr-un album, digital sau – si mai bine – imprimat, care va reprezenta dovada clipelor minunate petrecute alaturi de persoana pe care ati decis sa o aveti alaturi.

Aceste fotografii pot fi transformate in tablouri sau pot fi inramate pentru a decora locuinta si, de ce nu, chiar biroul. Astfel veti avea mereu alaturi zambetul atat de drag alaturi. Un atu este si faptul ca ele pot fi daruite familiei sau prietenilor.

Leave a Comment