• Sunati acum : 0756oclipa sau 0765-030-959

Buna!

Suntem Georgiana si Mihai, doi tineri seriosi, cu idei marete. Pentru ca iubim fotografia si copii am ales sa cream acest proiect realizat sub marca Oclipa dedicat exclusiv copiilor. Ne completam unul pe celalalt si fiecare dintre noi ajuta la reusita acestor fotografii incepand cu tema, fundalurile si recuzita special creata pentru micutii nostri clienti si terminand cu realizarea frumoaselor fotografii. Suntem calzi si rabdatori in asteptarea celor mai reusite cadre.

Fiecare fotografie are o poveste fiind realizata cu multa pasiune si daruire surprinzand emotia si zambetul micutului dumneavostra. Este fascinant sa privesti bucuria si puritatea fiecarui copilas in parte si ne dorim ca peste ani parintii sa rasfoiasca albumul de amintiri retraind momente unice si pline de emotie.

Va asteptam cu drag sa popositi la noi in studio si impreuna sa cream amintiri!

Puteti afla mai multe despre noi pe pagina de Facebook, iar pentru detalii legate de serviciile oferite nu ezitati sa ne contactati.

Fotograf Nunta

Mihai Rubea - fotograf profesionist cu experienta in fotografii de eveniment, detalii la tel: 0726 860 693

© All right reserved oclipa.ro. Toate fotografiile si textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.