durata sesiune foto

Durata sesiunii foto difera in functie de sedinta foto pentru care optati si de la caz la caz.

durata-sesiunii-sedinte-foto-nou-nascuti

SEDINTA FOTO NOU NASCUTI

Sedinta foto de nou nascut se adreseaza micutilor cu varsta frageda de pana in 14 zile. Cadrele cele mai reusite sunt intre a 5 si a 10 zi, de aceea va rugam sa programati aceasta sedinta foto din timp. Nou nascutii in aceasta perioada dorm foarte mult si noi ii putem „modela” in cele mai haiose pozitii.

Detinem o gama variata de fundaluri, recuzita si accesorii prin urmare dumneavoastra nu trebuie sa aduceti decat micutul om.

Sedinta foto de nou nascut dureaza cel putin 3 h aici incluzandu- se si termenul pentru hranire si schimbare. De asemenea va rugam sa va asigurati ca in bagaj a-ti pus haine de schimb, scutece suplimentare, servetele umede si uscate, suzeta (daca se foloseste) si hrana pentru cel mic. Fotografiile 30-4o la numar se primesc digital intr- o carcasa frumos personalizata.

heart divider

durata-sesiunii-foto-bebe

SEDINTA FOTO DE BEBE

Sedinta foto de bebe se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 9 luni. Pentru aceasta sedinta este bine sa va rezervati cam 1.5 – 2 h. Totul depinde cat de repede se acomodeaza bebelusul si cat de bine comunica cu noi. Parintii sunt rugati pe tot parcursul sesiunii sa intretina o atmosfera vesela pentru ca de ei depinde in cea mai mare parte zambetul micutului. Fotografiile 50-6o la numar se primesc digital intr- o carcasa frumos personalizata.

heart divider

durata-sesiunii-foto-copii

SEDINTA FOTO COPII

Aceasta sedinta se adreseaza copiilor ce depasesc varsta de 9 luni. Sedinta se poate realiza indoor, in studio sau outdoor, intr-o locatie aleasa de comun acord. Durata sedintei de copii este intre 1- 2 h. Parintii sunt rugati sa aduca 4-5 tinute de schimb pentru copil iar daca vor sa participe si ei la sesiunea foto sunt rugati sa vina imbracati cu haine asortate si sa evite sa combine bulinele, dungile si alte figuri geometrice in tinuta. Fotografiile 50-6o la numar se primesc digital intr- o carcasa frumos personalizata.

heart divider

durata-sesiunii-foto-fotografia-de-aniversare

FOTOGRAFIA DE ANIVERSARE SAU SMASH THE CAKE

FOTOGRAFIA DE ANIVERSARE se desfasoara intr- o locatie aleasa de parinti . Timpul alocat petrecerii este de 2- 3 ore . Fotografiile sunt nelimitate realizate cu fiecare membru ce partica la aniversare. Materiale se primesc pe suport digital intr- o carcasa frumos personalizata.

SMASH THE CAKE

Daca vreti niste poze cu totul diferite si doriti ca imaginea micutului murdaridu- se cu tort si emotia din privirea si gesturile lui sa fie captate intr- un mod profesional va asteptam sa incercati sedinta smash the cake. Aceasta combinatie de „murdarie cu tort” si poze sparge sedintele foto si sunt foarte distractive pentru copii cat si pentru parinti. La alegere putem realiza tortul contra cost. Este indicat ca parintii sa aduca in bagaj un prosop, servetele umede si uscate si sa fie constienti si pregatiti ca atat ei si micutul isi vor murdarii hainele. Aceasta sedinta dureaza intre 1- 1,5 h. Fotografiile se primesc digital intr- o carcasa frumos personalizata.

heart divider

durata-sesiunii-fotografie-de-maternitate

FOTOGRAFIA DE MATERNITATE

Fotografia de materniate se desfasoara in studio desi noi va sugeram daca vremea este frumoasa o sesiune in aer liber sau intr- o locatie aleasa de comun acord. Noi va recomandam sa schimbati cateva tinute care vă va pune in evidenta si vă va contura burtica. Insistati pe machiaj care este indicat sa fie un pic mai pronuntat decat in mod obijnuit. Atitudinea si increderea sa nu va lipsesca, zambiti si purtati- va natural de restul ne ocupam noi. Sesiunea de maternitate dureaza aproximativ 2 ore. Fotografiile 50-6o la numar se primesc digital intr- o carcasa frumos personalizata.

heart divider

durata-sesiunii-fotografia-de-familie

FOTOGRAFIA DE FAMILIE

Fotografia de familie se realizeaza intr- o locatie aleasa de comun acord. Va puteti astepta la o sediune foarte distractiva si relaxanta. Tinutele trebuie sa fie asortate iar cei mici sa fie pregatiti din timp si imprieteniti cu ideea ca vor urma sa faca o scurta plimbare si cateva poze. Durata sedintei foto este 1-2 h. Fotografiile 50-6o la numar se primesc digital intr- o carcasa frumos personalizata.