• Sunati acum : 0756oclipa sau 0765-030-959

Va puteti astepta la o sesiune foarte distractiva si relaxanta:

Scopul nostru este de a capta adevaratul spirit al familiei tale! Aceste sesiuni au loc afara, la o locatie aleasa de comun acord. Cei mai multi copii mici vor avea nevoie de cateva pauze în timpul sesiunii, de aceea va rugam sa asigurati cateva gustări și băuturi. Este, de asemenea, o idee bună de a aduce de-a lungul sesiunii o jucarie speciala sau mai multe. O sedinta de familie durează de obicei minim 45 de minute, până la 1,5 ore.

Cateva sugestii generale pentru  sesiune:

  • Pentru cei mici aduceti cateva costumatii de schimb.
  • Parintii trebuie sa aiba o tinuta asortata, ar fi de preferat sa evitati carourile, dungile, si bulinele, in schimb puteti incerca culori vesele.
  • Dicutati cu cei mici din timp ca veti organiza o iesire si obijnuitii cu ideea ca vor face cateva fotografii haioase.
  • Zambiti si aveti o atitudine cat mai relaxata.
fotografia de familie fotografia de familie fotografia de familie fotografia de familie fotografia de familie fotografia de familie fotografia de familie 6 fotografia de familie 7 fotografia de familie fotografia de familie fotografia de familie fotografia de familie

Programeaza din timp o sedinta foto profesionala pentru familia ta. Putem desfasura sedinta foto in studio, outdoor sau chiar la tine acasa !

Va multumim si asteptam cu nerabdare sa va intalnim cat mai curand!

Fotograf Nunta

Mihai Rubea - fotograf profesionist cu experienta in fotografii de eveniment, detalii la tel: 0726 860 693

© All right reserved oclipa.ro. Toate fotografiile si textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.