Organizarea evenimentelor din familie a ajuns sa fie tot mai complicata si mai stresanta pentru cei implicati, caci necesita mult timp, pregatire si planificare. Sunt mai multe etape de parcurs, insa putine pot fi parcurse in avans, cele mai multe trebuind sa ramana pentru saptamanile ce preced evenimentul.

Printre lucrurile ce pot fi stabilite cu cateva luni inainte se numara si invitatiile. Acestea pot fi alese ca format si text cu mai mult tip inainte, chiar daca vor fi comandate efectiv in momentul in care se cunosc locatia si biserica. Personalizarea acestor invitatii este foarte importanta pentru cei implicati, fie ca vorbim de cei doi viitori miri care isi organizeaza nunta, fie ca se afla in postura de viitori parinti.

Pentru a personaliza invitatiile una dintre cele mai frumoase metode este aceea de a utiliza fotografii.

Nunta. Pentru ca invitatiile de nunta sa fie unice se poate integra o fotografie a celor doi. Alaturi de un text haios sau, din contra, mai serios, dar care sa le reflecte personalitatea, aceasta va crea o impresie speciala celor ce o vor primi.  Conteaza insa foarte mult imaginea aleasa si calitatea ei. Oricat ar fi de performanta camera unui telefon mobil inteligent, aceasta nu va putea niciodata sa capteze lumina si sa realizeze o fotografie la o calitate si o rezolutie care sa permita procesarea pentru print. De aceea cel mai bine este sa optati pentru o sedinta foto profesionala, cu un fotograf profesionist, care sa realizeze mai multe poze din care sa puteti alege ulterior.

Aceasta sedinta foto poate fi realizata oriunde si are avantajul ca nu trebuie facuta in perioada aglomerata ce precede nunta, ci poate fi trasa cu cateva luni inainte. Nu dureaza mult si nu presupune aranjamente deosebite. Important este ca cei doi protagonisti sa fie naturali, indragostiti, sa se poarte firesc si sa lase fotograful sa surprinda tocmai dragostea lor.

Botezul. Sedinta foto de dinainte de botez este scurta dar foarte placuta. Bebelusul se schimba foarte mult in aceste prime saptamani de viata, asa ca o sedinta foto este prilejul perfect pentru a imortaliza aceasta etapa. Pe langa faptul ca vor fi realizate mai multe fotografii cu bebelusul si ele vor ramane in albumul de familie pentru totdeauna, si invitatiile vor fi unice si vor induiosa intreaga familie. Invitatii se vor bucura si ei de o poza cu cel mic, poza pe care o vor pastra cu siguranta, iar parintii vor scapa de grija de a imparti tuturor celor prezenti o amintire cu sarbatoritul.

 

Leave a Comment