Atunci cand organizezi un eveniment trebuie sa ti cont de foarte multe aspecte. Daca este vorba de spre o nunta sau un botez lucrurile sunt chiar foarte complicate, caci este vorba despre un numar mare de persoane si de multe elemente ce trebuie reunite intr-un mod armonios.

Petrecerea pentru aniversarea celui mic este insa mai usor de organizat, desi implica si ea propriile probleme, generate de preferintele si dorintele copilului, dar si de partea de distractie necesara.

Primul lucru care trebuie stabilit este locatia si data. Daca ziua copilului pica in timpul saptamanii, atunci exista mai multe variante: fie petrecerea are loc in ziua respectiva, fie in weekendul precedent, fie in cel ce urmeaza. Acest lucru poate fi definitivat si in functie de locatie: daca exista una favorita, atunci se opteaza pentru data disponibila. Locatia trebuie sa fie insa una potrivita pentru varsta copiilor: sa aiba un loc de joaca amenajat, sa fie dispusa sa ofere meniuri sanatoase pentru acestia, sa aiba eventual un animator disponibil sau altele asemenea.

Urmeaza stabilirea meniului pentru copii, dar si al celui pentru adultii care ii insotesc (daca este cazul).

Copiii au nevoie de supraveghere permanenta si de activitati care sa ii tina ocupati mereu. De aceea un animator sau doi, in functie de numarul copiilor, este mai mult decat necesar.

Un asemenea eveniment nu trebuie sa treaca neimortalizat. Asadar, apelati la serviciile unui fotograf profesionist, care sa petreaca 2 ore alaturi de voi si de cei mici, sa faca instantanee dar si poze organizate, care sa surprinda momentul taierii tortului, dar si pe cel al alinturilor fata de parinti si prieteni. Lasati grija fotografiilor in seama unui profesionist si bucurati-va de petrecere si de cei mici.

Tortul. Pentru ca tot am vorbit despre taierea tortului, trebuie mentionat ca acesta poate fi simplu, insa poate fi imprimat si cu poza copilului sau cu personajele preferate din desenele animate. Aveti grija insa: daca tortul este taiat de fata cu trupa de copii, rezultatul sa nu fie unul trist. Un copil poate nu va dori sa manance roata lui Fulger sau coada poneiului.

Accesorii. O astfel de petrecere nu poate avea loc fara accesoriile specifice: farfurii cu personaje, coifuri, fluierici, baloane si altele asemenea. Acestea ii vor bucura pe copii, dar vor fi si foarte colorate si vesele. Iar pozele vor parea si mai pline de viata si vor surpinde si mai bine atmosfera.

Leave a Comment