Nuntile au devenit in ultimii ani un adevarat ceremonial, un moment in care mirii incearca sa impresioneze prin fast si prin opulenta. Noi va oferim posibilitatea de a impresiona invitatii prin alte mijloace, care cu siguranta va vor starni, cel putin, curiozitatea.

Utilizarea fotografiilor in timpul nuntii este cea mai buna metoda de a le arata celor prezenti ca sunt importanti pentru tine, pentru voi, ca va doriti sa va fie alaturi si ca impartasiti cu ei o parte din viata si din inima voastra. Cum puteti integra toate aceste elemente in nunta voastra? Simplu:

1. Atunci cand ajung invitatii la local, opriti-va la un pahar de sampanie alaturi de ei. Este momentul ideal pentru a face si o fotografie impreuna, caci nu se stie daca pe parcursul serii veti mai avea ocazia. Oamenii se vor simti importanti si vor aprecia foarte mult gandul vostru, iar voi veti avea o amintire alaturi de ei. Dupa nunta le puteti trimite poza in format fizic sau, acolo unde nu este posibil, in format electronic alaturi de multumirile voastre pentru participarea la cel mai frumos eveniment din viata voastra.

2. Marturii. Desi in ultimul timp nu mai sunt la fel de utilizate ca acum cativa ani, marturiile sunt un alt mijloc de a multumi invitatilor pentru prezenta, dar si o cale de a le oferi o mica amintire de la nunta voastra. De ce sa nu fie aceste marturii niste mici fotografii cu voi doi? Inramate sau nu, pozele vor fi cu siguranta pretuite si chiar expuse in casa de cei care le primesc.

3. Invitatiile. Da, invitatiile pentru nunta pot fi personalizate cu o fotografie de cuplu, careia i se adauga un text cat mai natural si mai specific voua, mirilor. Acestea lasa o impresie foarte placuta si vor fi cu adevarat unice.

Atat pentru marturii cat si pentru invitatii este bine sa alegeti fotografii de cea mai buna calitate, atat ca si incadrare si luminozitate, dar si ca dimensiuni. Sfatul nostru este sa organizati inainte de nunta o sedinta foto special pentru asta. Cu aceasta ocazie veti interactiona mai mult cu fotograful, acesta va va cunoaste mai bine preferintele, dar veti realiza si poze de cea mai buna calitate, poze ce pot fi prelucrate in orice dimensiune. Conceputa ca atare, sedinta foto pentru nunta poate fi regizata ca o poveste, iar povestea in sine sa fie prezentata in cadrul evenimentului. Povestea relatiei voastre ilustrata si prezentata tuturor invitatilor, familiei si prietenilor, poate fi cel mai emotionant moment al serii.

Leave a Comment