• Sunati acum : 0756oclipa sau 0765-030-959

Noi cream amintiri vesnice !

Daca doriti ca cele mai frumoase si unice momente din primele zile de viata ale copilasului dumneavoastra sa fie transformate in amintiri vesnice va asteptam in studioul nostru unde impreuna si intr-un mediu cald si proprice nou nascutului vom realiza cele mai frumoase si inedite cadre, care odata cu trecerea timpului va vor trezii amintiri nostalgice si haioase la privirea acestora.

sedinte foto nou nascuti sedinte foto nou nascuti sedinte foto nou nascuti sedinte foto nou nascuti sedinte foto nou nascuti sedinte foto nou nascuti sedinte foto nou nascuti sedinte foto copii sedinte foto nou nascuti sedinte foto nou nascuti sedinte foto nou nascuti sedinte foto nou nascuti 1 sedinte foto nou nascuti 3 sedinte foto nou nascuti 2 sedinte foto nou nascuti 6 sedinte foto nou nascuti 8 sedinte foto nou nascuti 10 sedinte foto nou nascuti 16 sedinte foto nou nascuti 11 sedinte foto nou nascuti 9 sedinte foto nou nascuti 13 sedinte foto nou nascuti 12 sedinte foto nou nascuti 14 sedinte foto nou nascuti 15 sedinte foto nou nascuti 5

Noi va punem la dispozitie pe toata durata intregii sesiuni foto diverse fundaluri, paturi, recuzita (cosuri, galeti, cutii etc) si accesorii ( bentite, fundite, caciulite, palarii etc).

Iata cateva detalii de care trebuie sa tineti cont inainte si pe toata durata unei sedintei foto de nou nascuti:

PROGRAMAREA:

Va rugam ca programarea sedintei foto sa fie facuta din timp. Fotografierea nou nascutilor se face doar in primele 14 zile de viata iar cadrele cele mai reusite sunt intre a 5-a si a 10- a zi de viata a micutului. De aceea va rugam sa va rezervati un loc cu cel putin o sap inainte pentru a ne asigura ca micutul dumneavoastra va fi fotografiat in perioada corespunzatoare. In aceste zile nou nascutul doarme profund iar noi cu mare grija si rabdare il putem „modela” in cele mai haioase si inedite pozitii.

DURATA:

Sedinta foto de nou nascuti dureaza cel putin 3 ore aici incluzandu- se si termenul pentru hranire si schimbare. De asemenea va rugam sa va asigurati ca in bagaj a-ti pus haine de schimb, scutece suplimentare, servetele umede si uscate, suzeta (daca se foloseste) si hrana pentru cel mic.

PREGATIREA COPILULUI:

Va rugam sa hraniti copilul inainte de sesiunea foto, hrana il va ajuta sa se odihneasca mai bine, cu cat doarme mai bine cu atat realizam mai multe fotografii. Va rugam sa nu imbracati nou nascutul cu haine strimte pentru a evitata urmele lasate pe piele si sa folositi creme si lotiuni de corp daca acesta are pielea uscata (insistand in zona fetei). Nou nascutul va fi fotografiat nud cu diverse accesorii.

ATITUDINEA PARINTILOR:

Atitudinea parintilor trebuie sa fie una calma si degajata este indicat ca la sedinta sa vina doar mama si tata. Parintii sunt rugati sa vina cu haine iuni si sa se schimbe la studio pentru a evita murdarirea acestora in timpul sedintei.

Programati acum o sedinta foto pentru bebelusul dvs. si beneficiati de un voucher reducere, detalii sau alte informatii suplimentare pe pagina reduceri.

Va multumim si asteptam cu nerabdare sa va intalnim cat mai curand!

Fotograf Nunta

Mihai Rubea - fotograf profesionist cu experienta in fotografii de eveniment, detalii la tel: 0726 860 693

© All right reserved oclipa.ro. Toate fotografiile si textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.