Noi cream amintiri vesnice !

Daca doriti ca cele mai frumoase si unice momente din primele zile de viata ale copilasului dumneavoastra sa fie transformate in amintiri vesnice va asteptam in studioul nostru unde impreuna si intr-un mediu cald si proprice nou nascutului vom realiza cele mai frumoase si inedite cadre, care odata cu trecerea timpului va vor trezii amintiri nostalgice si haioase la privirea acestora.

 

sedinte foto nou nascuti

sedinte foto nou nascuti

sedinte foto nou nascuti

sedinte foto nou nascuti

sedinte foto nou nascuti

sedinte foto nou nascuti

sedinte foto nou nascuti

sedinte foto copii

sedinte foto nou nascuti

sedinte foto nou nascuti

sedinte foto nou nascuti

sedinte foto nou nascuti 1

sedinte foto nou nascuti 3

sedinte foto nou nascuti 2

sedinte foto nou nascuti 6

sedinte foto nou nascuti 8

sedinte foto nou nascuti 10

sedinte foto nou nascuti 16

sedinte foto nou nascuti 11

sedinte foto nou nascuti 9

sedinte foto nou nascuti 13

sedinte foto nou nascuti 12

sedinte foto nou nascuti 14

sedinte foto nou nascuti 15

sedinte foto nou nascuti 5

Noi va punem la dispozitie pe toata durata intregii sesiuni foto diverse fundaluri, paturi, recuzita (cosuri, galeti, cutii etc) si accesorii ( bentite, fundite, caciulite, palarii etc).

Iata cateva detalii de care trebuie sa tineti cont inainte si pe toata durata unei sedintei foto de nou nascuti:

PROGRAMAREA:

Va rugam ca programarea sedintei foto sa fie facuta din timp. Fotografierea nou nascutilor se face doar in primele 14 zile de viata iar cadrele cele mai reusite sunt intre a 5-a si a 10- a zi de viata a micutului. De aceea va rugam sa va rezervati un loc cu cel putin o sap inainte pentru a ne asigura ca micutul dumneavoastra va fi fotografiat in perioada corespunzatoare. In aceste zile nou nascutul doarme profund iar noi cu mare grija si rabdare il putem „modela” in cele mai haioase si inedite pozitii.

DURATA:

Sedinta foto de nou nascuti dureaza cel putin 3 ore aici incluzandu- se si termenul pentru hranire si schimbare. De asemenea va rugam sa va asigurati ca in bagaj a-ti pus haine de schimb, scutece suplimentare, servetele umede si uscate, suzeta (daca se foloseste) si hrana pentru cel mic.

PREGATIREA COPILULUI:

Va rugam sa hraniti copilul inainte de sesiunea foto, hrana il va ajuta sa se odihneasca mai bine, cu cat doarme mai bine cu atat realizam mai multe fotografii. Va rugam sa nu imbracati nou nascutul cu haine strimte pentru a evitata urmele lasate pe piele si sa folositi creme si lotiuni de corp daca acesta are pielea uscata (insistand in zona fetei). Nou nascutul va fi fotografiat nud cu diverse accesorii.

ATITUDINEA PARINTILOR:

Atitudinea parintilor trebuie sa fie una calma si degajata este indicat ca la sedinta sa vina doar mama si tata. Parintii sunt rugati sa vina cu haine iuni si sa se schimbe la studio pentru a evita murdarirea acestora in timpul sedintei.

Programati acum o sedinta foto pentru bebelusul dvs. si beneficiati de un voucher reducere, detalii sau alte informatii suplimentare pe pagina reduceri.

Va multumim si asteptam cu nerabdare sa va intalnim cat mai curand!